16 سوال رایج در مورد ایمپلنت

مقدمه: ایمپلنت دندان ، درمانی است برای جایگزینی دندان از دست رفته که به کاشت دندان نیز معروف است. این درمان دارای شباهت بسیار بالایی با دندان طبیعی است و ساختار نزدیکی دارد. در ایمپلنت دندان ابتدا پایه از جنس تیتانیوم را در درون فک قرار می دهند که نقش ریشه دندان را ایفا می کند و به استخوان فک جوش می خورد.

سوال ایمپلنت
16 سوال راجب ایمپبنت

ایمپلنت دندان دارای سه جز اصلی می باشد :

  • پایه ایمپلنت
  • اباتمنت
  • روکش ایمپلنت

پرسش و پاسخ درباره ایمپلنت:

پس از مقدمه ای از توضیحات در رابطه با ایمپلنت، ممکن است توضیحاتی برای شما یا دوستانتان که قصد دارید در حال حاظر یا در آینده اقدام به ایمپلنت کنید پیش بیاید، که در این مقاله سعی میکنیم به 16 سوال رایچ در این رابطه پاسخ بدهیم و آگاهی بخشی مهمی در این رابطه برای شما عزیزان ایجاد کنیم.

1- ایمپلنت دندان چگونه انجام می شود ؟

برای انجام ایمپلنت دندان ، ابتدا باید به پیش یک متخصص ایمپلنت مراجعه کنید و متخصص با بررسی عکس های ایمپلنت و انجام معاینات طرح درمان را به شما اعلام میکند و جلسه جراحی ایمپلنت را با شما هماهنگ می دهند.

برای انجام ایمپلنت دندان ابتدا دکتر از بی حسی استفاده میکند تا شما در طول جلسه درمان هیچ احساس دردی نداشته باشد. سپس برش کوچکی بر روی لثه شما ایجاد می کند تا بتواند به استخوان فک دسترسی پیدا کند.

سپس در استخوان فک شما سوراخی ایجاد می کند و پایه ( فیکسچر) ایمپلنت را در درون فک شما قرار می دهد و لثه را بخیه میزند. سپس به چند هفته زمان نیاز است تا این پایه به خوبی به استخوان فک شما جوش بخورد ، سپس قالب گیری انجام می شود و بعد از آماده شدن پروتز ایمپلنت ، بر روی پایه قرار میدهد.

2- آیا ایمپلنت دندان درد دارد ؟

اکثر افراد بعد از شنیدن کلمه جراحی ایمپلنت ، به درد ایمپلنت فکر می کنند و قبل از انجام درمان راجب درد این درمان سوال می کنند. شما در طول انجام جراحی ایمپلنت ، به علت بی حسی هیچ دردی احساس نخواهید کرد.

 

سوال راجب ایمپلنت
ایمپلنت دندان

بعد از انجام جراحی ایمپلنت ممکن است درد کمی وجود داشته باشد که می توانید از مسکن های بدون نیاز به نسخه استفاده کنید.

3- عوارض ایمپلنت دندان چیست ؟

ایمپلنت دندان در صورتی که توسط یک متخصص ایمپلنت با تجربه و با تبهر انجام شود ، عوارض خطرناکی نخواهد داشت و اما شایع ترین عوارض درد ، تورم و خونریزی خفیف است.

4- نحوه نگهداری و مراقبت های ایمپلنت چیست؟

مهم ترین مراقبت های ایمپلنت بعد از جراحی ، انجام دستورالعمل های پزشک است. همچنین برای جلوگیری از بروز هر گونه عفونت ، مراقبت های دهان و دندان را به حساسیت بیشتری انجام دهید. همچنین از مصرف دخانیات ، سیگار و الکل خودداری فرمایید.

5- متخصص ایمپلنت کیست ؟

ایمپلنت دندان را تمامی دندانپزشکانی که دوره عمومی را گذرانده باشند ، می توانند انجام دهند اما متخصص ایمپلنت باید دوره های ویژه جراحی را بگذراند و همچنین هر چه یک متخصص ایمپلنت دارای تجربه بیشتری باشند ، قاعدتا از تبهر بیشتری نیز برخوردار است.

برای پیدا کردن متخصص ایمپلنت ، به درصد موفقیت ایمپلنت های انجام شده او و میزان رضایت بیماران سابق او توجه کنید. مرکز ایمپلنت ایثار مفتخر است با همکاری با بهترین متخصصین به همراه سوابق درخشان ، درمان ایمپلنت را در آسودگی خاطر برای شما انجام دهیم. 

6- مزایای ایمپلنت دندان چیست ؟

ایمپلنت دندان به عنوان بهترین درمان جایگزینی دندان شناخته می شود زیرا دارای استحکام بسیار بالایی است و شباهت بسیار زیادی به دندان طبیعی دارد. همچنین این درمان به دندان های مجاور آسیبی وارد نمی کند و از تحلیل لثه و استخوان جلوگیری می کند.

7- معایب ایمپلنت چیست؟

ایمپلنت دندان نیز مانند هر درمان دیگری می تواند دارای معایبی نیز باشد. ایمپلنت دندان هزینه بیشتری نسبت به سایر درمان های جایگزین دارد و به علت حساسیت بالاتر درمان این مورد طبیعی است. همچنین درمان ایمپلنت به علت نیاز به جوش خوردن استخوان ممکن است تا چند هفته طول بکشد.

8- تفاوت ایمپلنت و بلیچینگ در چیست ؟

بلیچینگ و ایمپلنت دو درمان در شاخه دندانپزشکی هستند که به از لحاظ ساختار و کارکرد کاملا با یکدیگر متفاوت است. ایمپلنت دندان درمانی برای جایگزینی دندان است ولی بلیچینگ دندان برای سفید کردن دندان است.

9- درصد موفقیت ایمپلنت چه قدر است ؟

ایمپلنت های دندانی امروزه به علت پیشرفت تکنولوژی و تجهیزات دارای موفقیت درمانی بالای 97 درصد هستند.

10- آیا برای انجام ایمپلنت محدودیت سنی وجود دارد ؟

ایمپلنت دندان دارای محدودیت سنی خاصی نمی باشد ولی افراد که زیر سن 18 سال هستند نمی توانند ایمپلنت انجام دهند زیرا فک آن ها به طور کامل رشد نکرده است و دندانپزشک به آن ها پیشنهاد می کند که بعد از سن 18 سالگی ایمپلنت انجام دهند.

11- آیا افراد سیگاری هم می توانند ایمپلنت انجام دهند ؟

سیگار کشیدن بعد از انجام جراحی ایمپلنت ممکن است سبب ایجاد عفونت شود. همچنین سیگار کشیدن از عوامل مهم در تحلیل لثه است اما افراد سیگار زیر نظر دندانپزشک می توانند ایمپلنت انجام دهند و ممکن است نیاز باشد که بعد از انجام جراحی تا چند وقت مصرف سیگار را قطع کنند.

12- چه کسانی نمی توانند ایمپلنت انجام دهند ؟

ایمپلنت دندان به علت اینکه پایه ایمپلنت در درون استخوان قرار می گیرد ، در افرادی که دارای مشکلات استخوانی یا پوکی استخوان هستند ، ممکن است سبب ایجاد مشکل و شکست ایمپلنت بشوند.

همچنین در افرادی که دارای دیابت هستند ، ریسک ایجاد عفونت در آن ها بالاتر است و ممکن است باعث شکست درمان بشود. افرادی که در حال انجام درمان شیمی درمانی یا سرطان هستند نیز نمی توانند ایمپلنت دندان را انجام دهند.

به طور کلی برای این موارد بهتر است که به پیش یک متخصص ایمپلنت حرفه ای مراجعه کنید و بیماری خود را با او در میان بگذارید تا متخصص به شما اعلام کند که می توانید ایمپلنت انجام دهید یا خیر ؟

-13 ایمپلنت دندان انواع مختلفی دارد ؟

بله . ایمپلنت دندان دارای انواع ایمپلنت فوری ، ایمپلنت دیجیتال ، مینی ایمپلنت و …….. است .

14- ایمپلنت فوری دندان چیست ؟

ایمپلنت های فوری برای افرادی که می خواهند دوره درمان ایمپلنت آن ها کمتر طول بکشد استفاده می شود و این پایه های ایمپلنت فوری ، دارای خاصیتی هستند که زودتر به استخوان فک جوش می خورند. البته برای انجام ایمپلنت فوری نیاز به استخوان سالم وجود دارد.

15- من می خواهم ایمپلنت انجام دهم. چه کار باید انجام دهم ؟

اولین قدم پیدا کردن یک متخصص ایمپلنت است که شما را در تمامی مراحل ایمپلنت همراهی کند و به کمک او ریسک شکست ایمپلنت شما به حداقل برسد.

16- هزینه ایمپلنت دندان چه میزان است؟

جهت اطلاع از هزینه های ایمپلنت دندان میتوانید با شماره تلفن های: 02133499950 و 09385008130 تماس حاصل نمایید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید